Bitiba appen

Til appen
Gratis levering fra kr 399,-*

Leveringsinformation

Vores mindste bestillingsværdi er 199 kr. (ekskl. leveringsomkostninger). Vi tilbyder fri levering fra 399 kr. Du kan se leveringsomkostninger for bestillinger med en lavere værdi i nedenstående tabel.

 

199-348 kr. 349-398 kr. 399 kr.
39 kr. 29 kr. fri levering!

Vores pakker har en maksimal vægt på 31 kg per pakke. Bestillinger med en højere vægt bliver pakket i to eller flere pakker (afhængig af den samlede vægt). For denne ekstra service tilfalder et servicegebyr på 29 kr. per pakke.

De enkelte leveringsbetingelser har vi sammensat i den følgende tabel. Bemærk: Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne samt til døgnboks eller pakkestation. Ved levering af ekstra store genstande gælder særlige betingelser. Disse kan kun sendes via spedition og er ikke tilgængelige i alle lande. I shoppen er sådanne produkter markerede.

Leveringstider:

Leveringstiden kan variere, afhængigt af den valgte betalingsmetode, leveringspartner og på grund af helligdage.
Vær opmærksom på, at levering til visse småøer kan tage lidt længere. Varerne leveres oftest i tidsrummet mellem kl. 8 og 16.
 

Bestillingsdag 80% af pakkerne leveres
inden for
Tidligste leveringsdag
(ved bestilling inden kl. 18:00)
Mandag 2 - 4 dage Onsdag samme uge
Tirsdag 2 - 5 dage Torsdag samme uge
Onsdag 2 - 5 dage Fredag samme uge
Torsdag 2 - 6 dage Lørdag samme uge
Fredag 4 - 5 dage Tirsdag næste uge
Lørdag 3 - 5 dage Tirsdag næste uge
Søndag 2 - 5 dage Tirsdag næste uge

 

Ved pladskrævende varer gælder særlige leveringsbetingelser. Sådanne varer kan ankomme seperat fra resten af bestillingen, og leveringstiden kan være længere, end de forvetende leveringstider nævnt ovenfor.


Leveringspriser:

Land Forsendelsespris Portofri fra Leveringsfirma
Danmark kr 39,00 kr 399,00 No preference

Vi leverer ikke til Bornholm, Grønland og Færøerne. Ved levering af ekstra store genstande gælder særlige betingelser, da disse sendes via spedition. I shoppen er sådanne produkter markerede.  

Bemærk venligst: Vi leverer med DPD/PostNord, men forbeholder os retten til at levere med andre leveringspartnere i særlige tilfælde.


Følg leveringen online:

Du kan når som helst se din pakkestatus hos DPD/PostNord ved at indtaste dit pakkenummer. Bemærk, at der kan gå op til 48 hverdagstimer til du kan følge pakken online. Hvis der ikke er nogen hjemme, modtager du en seddel med informationer om hvor din pakke kan afhentes.

Modtagerflex: Hvis du ønsker at pakken skal efterlades uden underskrift, kan du tilmelde dig Modtagerflex.
FlexChange: Hvis dine planer har ændret sig, og du ikke er hjemme ved leveringen, kan du med FlexChange fortælle dit pakkebud hvor pakken skal leveres, når den er på vej ud til dig.