Garanteret sikker handel

På bitiba ved vi præcis, hvor dyrebar din identitet er, og vi beskytter den derefter. bitiba benytter derfor den allerbedste, tilgængelige sikkerhedsteknologi til at sikre dig og din identitet.

✔ Sikker betaling med 128-bit SSL kryptering

Vi bruger 128-bit SSL kryptering (Secure Sockets Layer protocol) for at garantere, at dine personlige oplysninger altid er beskyttede. Det betyder, at alle de oplysninger, du sender til os – som f.eks. din aresse eller dine kreditkort-informationer, krypteres. Kun vi og du selv kan altså læse dem.

✔ Sikre informationer (deles aldrig med tredjepart!)

Vi deler aldrig dine personlige oplysninger med annoncører eller nogen anden tredjepart. Dine informationer bruges kun til et eneste formål: at behandle din bestilling. Selv hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev, vil du modtage en separat bekræftelse via e-mail for at være sikker på, du virkelig ønsker at modtage e-mails fra os.

✔ Et omdømme, du kan stole på

Vi har gjort kæledyr og deres ejere glade i over 10 år. Vi har i tidens løb processeret over 9 millioner transaktioner og shippet mere end 12 millioner pakker til lande i hele Europa. Vi ønsker kun det bedste for vore kunder, hvilket vil sige sikker og nem online-handel.

Hvis du oplever problemer med din bestilling, er du selvfølgeilg altid velkommen til at kontakte vores kundeservice per telefon eller via den online kontaktformular.

Vil du læse mere om vores datasikkerhed, kan du her finde den fulde databeskyttelses-politik.